Regionale evenementenkalender

Als u in 2024 een evenement in onze gemeente organiseert, meld uw evenement uiterlijk 26 oktober 2023 bij ons aan. Alleen dan kan de Veiligheidsregio op tijd de inzet van de hulpdiensten beoordelen.

Bij evenementen is medewerking van de hulpdiensten onmisbaar. Maar politie, brandweer en geneeskundige hulpdiensten zijn niet altijd en onbeperkt beschikbaar. Evenementen in de regio moeten daarom goed gespreid worden. De regionale evenementenkalender helpt hierbij.

Evenement 2024 melden voor 26 oktober 2023

Als u in 2024 een evenement in onze gemeente organiseert, meld uw evenement dan uiterlijk 26 oktober 2023 bij ons aan via apv@debuch.nl.

Alleen dan kan de Veiligheidsregio Kennemerland op tijd de inzet van de hulpdiensten beoordelen.

melden evenement voor regionale kalender (pdf, 210 KB)

Nadat u het formulier hebt ingevuld, slaat u het document op en mailt het als bijlage naar apv@debuch.nl.

Denk aan uw aanvraag evenementenvergunning

Uw evenement melden voor de regionale kalender, betekent niet automatisch dat u een evenementenvergunning krijgt. Een vergunning voor het evenement vraagt u aan nadat uw evenement door de veiligheidsregio is goedgekeurd. De goedkeuring gebeurt meestal in januari.

Zodra uw evenement op de regionale evenementenkalender staat, kunt u een evenementenvergunning bij de gemeente aanvragen. Houd hierbij rekening met het soort evenement dat u organiseert. De termijn voor een aanvraag kan 25, 19 of 12 weken vóór uw evenement zijn. Dit is afhankelijk van de categorie waarin het evenement valt: risico, aandacht of regulier.

Meer informatie

Hebt u nog vragen over de regionale evenementenkalender, het formulier of het indienen van een aanvraag evenementenvergunning, neemt u dan contact op met team APV.

apv@debuch.nl

+14 0251 (zonder netnummer)