Openbare politieke debatten op 8 en 15 maart

dinsdag, 6 maart 2018 8 maart 20.00 uur (gemeentehuis); 15 maart 19.30 (Protestantse kerk)

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart vinden twee openbare politieke debatten plaats. Het eerste is op donderdag 8 maart tussen de lijsttrekkers van de politieke partijen in Uitgeest. Dat gebeurt vanaf 20.00 uur in het gemeentehuis van Uitgeest. Het tweede debat is op donderdag 15 maart in de protestantse kerk. Dat begint om 19.30 uur (inloop 19.00 uur). Inwoners zijn van harte welkom op beide avonden.

8 maart: bestuur, welzijn, zorg, sport, jongeren, ouderen, en cultuur

De onderwerpen die op 8 maart aan de orde komen zijn: bestuur, welzijn, zorg, sport, jongeren, ouderen, en cultuur (in Uitgeest). Het programma wordt nog nader bekendgemaakt. Wie vragen heeft aan politieke partijen kan deze vóór 6 maart aanleveren op onderstaand e-mailadres. Waar mogelijk worden deze in het debat ingebracht.

15 maart: verduurzaming en woningbouw

De bijeenkomst van 15 maart gaat over twee landelijk en lokaal belangrijke thema’s: verduurzaming en woningbouw. De avond wordt georganiseerd met Bouwend Nederland en ook bedrijven uit de regio zijn uitgenodigd. De avond in de protestantse kerk aan de Castricummerweg begint om 19.30 uur; vanaf 19.00 is de inloop.

Vragen en informatie

A.P.A. Koolen, griffier gemeenteraad Uitgeest, e-mail: griffie@uitgeest.nl