Vaccineren

Vaccinatieprogramma Covid-19

De landelijke coronavaccinatiecampagne is gestart. Het is een immense operatie waarbij miljoenen Nederlanders worden gevaccineerd om het coronavirus eronder te krijgen. Inwoners van de gemeente Uitgeeest kunnen hiervoor (onder andere) terecht bij de GGD Hollands Noorden. Op de website van de GGD Kennemerland vindt u naast actuele informatie ook meer informatie over de vaccinatielocaties in de regio. 

Bij de start richt de vaccinatiecampagne zich allereerst op het beschermen van de meest kwetsbare groepen en het verlagen van de druk op de zorg. De meest actuele informatie over de coronavaccinatie en bijvoorbeeld het vaccinatieschema leest u op de website van de Rijksoverheid Vaccinatie

Bereikbaarheid vaccinatielocaties

Beschikt u niet over eigen vervoer of kunt u niet met het openbaar vervoer reizen dan kunt u contact opnemen met ons Sociaal Team. Zij maken een vervoersafspraak met Connexxion. Vervolgens neemt Connexxion contact met op om het vervoer verder met u af te spreken. Hier zijn geen kosten voor u aan verbonden. 

Algemene vragen

Hebt u algemene vragen over het coronavirus en coronavaccinatie dan kunt ook bellen met het landelijk informatienummer 0800-1351. Dit nummer is zeven dagen per week van 08.00-20.00 uur bereikbaar voor alle algemene vragen over corona en coronavaccinatie.

Eenvoudig uitgelegd

Wilt u op een snelle en eenvoudige manier meer te weten komen over het Coronavirus? Kijk dan op de website van Steffie

More languages

In 2021 everyone aged 18 and over in the Netherlands will be invited to get vaccinated against COVID-19. This is general information in English, Arabic, Bulgaric, French, German, Polish, Romanian, Spanish, Turkish and Somali. To the website Government.nl

Naar het overzicht