Stap over op duurzame energie met zonnepanelenactie

Is dit voor u het moment om over te stappen op gebruik van zonne-energie? In de zonnepanelenactie van gemeente Uitgeest krijgt u een aanbod op maat. U kunt zich tot 15 februari inschrijven.

De acties in gemeente Uitgeest hebben de afgelopen jaren gezorgd voor 3.106 extra zonnepanelen in de gemeente. Ze liggen verspreid op 282 daken. Doet u ook mee?

Ontvang een aanbod op maat

In deze gezamenlijke inkoopactie krijgt u een aanbod op maat. Regionale installateurs bieden u een lage prijs voor installatie van de panelen. Wanneer u zich aanmeldt, komt geheel vrijblijvend en gratis één van de installateurs bij u langs voor advies. Zij maken een aanbod op maat. Daarna beslist u of u overgaat tot aankoop.

Ook de btw kan worden teruggevraagd

Als u gebruik maakt van dit aanbod, heeft u als particulier het voordeel dat de btw kan worden teruggevraagd bij de Belastingdienst. Binnen deze actie kan dit voor deelnemers gratis worden verzorgd door een administratiekantoor.

Corona

De installateurs werken volgens de RIVM richtlijnen die op dat moment gelden. Deze richtlijnen zijn onder het protocol Samen Veilig Doorwerken te vinden op de website van de rijksoverheid

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

U kunt zich tot 15 februari 2022 inschrijven op de website van duec. Een van de installateurs neemt contact met u op voor verdere afspraken.

Naar overzicht