Sportieve start zomervakantie voor Uitgeester kinderen

Buurtsportcoach organiseert sportieve middagen

Chantal Thomas, de buurtsportcoach van Uitgeest, organiseert in de eerste week van de zomervakantie, twee sportieve middagen voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar oud. Op de velden van de Mixed Hockey Club Uitgeest zijn workshops skaten, voetballen, kickboksen, dansen, bootcampen en hockeyen. Aanmelden kan via de website van Holland Sport BV. De kosten voor deelname zijn € 5,- per persoon, per middag.

Sport voor thuisblijvers

Het duurt niet lang meer voor de zomervakantie zich aandient. Waar de één zich verheugt op een vakantie buiten de deur, is het niet voor iedereen gebruikelijk dat de familie er in de zomer op uit gaat. Speciaal voor alle thuisblijvers organiseert de buurtsportcoach van Uitgeest sportieve middagen in de eerste week van de vakantie.

Sportieve middagen

De sportieve workshops zijn op maandag 15 juli en donderdag 18 juli a.s. van 12.30 tot 17.00 uur. Op maandag staat Kickboks (Liefting Fit), Voetbal (Voetbalschool Kick) en Skaten (This is Soul) op het programma. Op donderdag gaan de kinderen dansen (JustDance), bootcampen (Liefting Fit) en hockeyen (MHCU). Voor maar € 5,- kunnen kinderen in de leeftijdscategorieën 7 tot 8 jaar, 9 tot 10 jaar en 11 tot 12 jaar zich hier vermaken.

Aanmelden

Meld je hier aan. Kinderen kunnen zich voor één of twee middagen aanmelden. Wees snel, want vol = vol. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Neem voor meer informatie contact op met buursportcoach Chantal Thomas via 06 43 04 11 45 of .

Naar overzicht