Stem op sporter en sportteam van het Jaar!

Op 2 maart om 19:00 uur tijdens de Fitste van Uitgeest maakt wethouder Sport Cees Beentjes de sporters en trainer van het jaar bekend. U bent hierbij uiteraard van harte welkom!

Mogelijk heeft u uw stem al uitgebracht. Zo niet dan vragen wij u om uw stem op een van de genomineerde sporters en teams uit te brengen. U kunt stemmen op de website van Omroep Stichting Uitgeest. De sluitingstermijn voor stemmen is 22 februari 2019, 00:00 uur.

De uitslag van de poll telt voor 50% mee in de einduitslag. De overige 50% van de uitslag wordt beoordeeld door een jury, bestaande uit: wethouder Cees Beentjes, beleidsadviseur Samenleven Sebastiaan Huys, Roy Liefting van Liefting Fit, buurtcoach Chantal Thomas en OSU sportverslaggever/presentator Rob Offerhaus.

Het wordt een spannende happening op 2 maart waarbij u de sporters kunt toejuichen. De huldiging wordt live uitgezonden via het radiokanaal van OSU.

Meedoen aan de Fitste van Uitgeest!

Uitgeest en Liefting Fit zien graag dat Uitgeest het fitste dorp van Nederland wordt. Maar wie is de fitste van Uitgeest? Daarvoor wordt een fitheids-wedstrijd (crossfit) georganiseerd. De wedstrijd start om 16:00 uur. Inschrijven kan via het mailadres redactie@osuradio.nl. Het maximum aantal deelnemers bedraagt 100, dus: vol=vol  (inschrijving sluit 15 februari 2019)

Naar overzicht