Zonnepanelenactie Uitgeest

Al meer dan 200 offerteaanvragen voor de zonnepanelenactie Uitgeest: doet u ook mee?

De actie zonnepanelen Uitgeest is nu al een groot succes, want meer dan 200 inwoners hebben tot op heden een vrijblijvende offerte opgevraagd. Uw woning klaar maken voor de energietransitie, zorgen voor een beter milieu en dat terwijl u uw energierekening naar beneden ziet gaan. Dat is mogelijk met de collectieve inkoopactie voor zonnepanelen die tot 10 januari 2020 in gemeente Uitgeest loopt.

Energiecoöperatie DUEC

De gemeente Uitgeest ondersteunt samen met de lokale energiecoöperatie DUEC (Duurzaam Uitgeest Energie Cooperatie) deze actie zodat u kunt bijdragen aan een schone en duurzame toekomst. Daarnaast geven zonnepanelen een besparing op de energiekosten die aanzienlijk hoger is dan de rente op een spaarrekening. Vergeet niet uw vrijblijvende offerte aan te vragen via DUEC.

Collectieve inkoopactie

Met de zonnepanelenactie in de gemeente biedt een collectief van regionale zonnepanelenleveranciers inwoners de mogelijkheid om zonnepanelen in te kopen en te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Wanneer u zich aanmeldt, maken zij een aanbod op maat, waarbij geheel vrijblijvend en gratis een van de specialisten bij u langskomt voor vakkundig advies. Het administratiekantoor verzorgt ook gratis de teruggave van de btw bij de Belastingdienst. Het Duurzaam Bouwloket coördineert de actie voor de gemeente.

Naar overzicht