Inkoopactie en webinar woningisolatie

De gemeente Uitgeest is samen met het Duurzaam Bouwloket, buurgemeenten Bergen, Castricum en Heiloo en vakkundige isolatiebedrijven een isolatieactie gestart. Wij nodigen u uit voor één van de twee online informatieavonden over de isolatieactie, het isoleren van de woning en subsidieregelingen.

De isolatieactie

We vinden het belangrijk u te helpen bij verduurzaming van uw woning, vooral met de stijgende energieprijzen. Een goed geïsoleerde woning zorgt ervoor dat uw energierekening omlaag gaat: omdat uw woning minder warmte verliest, hoeft u minder te stoken. Ook zorgt woningisolatie voor een comfortabele, waardevaste en toekomstbestendige woning. Daarnaast kunt u verschillende subsidies aanvragen voor woningisolatie. 

Hoe het werkt

Een collectief van vakkundige isolatiebedrijven biedt u de mogelijkheid voor een offerte voor isolerend glas, spouwmuur-, dak-, vloer- en bodemisolatie tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding.

  1. Inschrijven: u kunt zich tot en met 31-12-2022 aanmelden voor de isolatieactie  of meld u telefonisch aan via (072) 743 39 56
  2. Aanbod op maat: een vakman van een isolatiebedrijf neemt contact op voor het maken van een vrijblijvende offerte. Dit kan een aantal weken duren, omdat de isolatiebedrijven het enorm druk hebben. 
  3. Uitvoering: na akkoord op de offerte maakt het bedrijf een afspraak om de maatregel(en) uit te voeren. 

Online informatieavond over woningisolatie

Wanneer:     Dinsdag 15 en woensdag 16 november van 20:30 tot 21:30 uur.

Aanmelden:  Aanmelden online informatieavond of telefonisch via (072) 743 39 56.

Een onafhankelijk adviseur van het Duurzaam Bouwloket geeft u advies over isolatie-maatregelen, materialen, belangrijke aandachtspunten en de subsidie- en financieringsmogelijkheden. U kunt al uw vragen stellen via een live chat. Als deze avonden u niet schikken, kunt u zich alsnog aanmelden en ontvangt u later een terugkijklink. Deze live-uitzendingen kunt u volgen via de internetbrowser en vinden plaats op: dinsdag 15 en woensdag 16 november van 20:30 tot 21:30 uur.