Samen energie besparen in De Koog

Samen met Duurzaam Bouwloket en DUEC gaan wij een informatieavond organiseren over energiezuinig, comfortabel en duurzaam wonen. Dat willen wij doen aan de hand van energiescans van voorbeeldwoningen.

Gratis energiescan voor voorbeeldwoning

Tijdens de (nog te plannen) informatieavond gaan wij energiebesparings- en verduurzamingsmogelijkheden toelichten van de meest voorkomende woningtypen uit De Koog. Hiervoor zijn wij op zoek naar 4 voorbeeldwoningen. 

Interesse? Meld uw woning aan als voorbeeldwoning vóór 10 februari 2023 en krijg een gratis energiescan met maatwerkadvies voor uw woning.

Onderzoek naar slimme meter data door TNO

In samenwerking met onze partner TNO bieden wij in deze actie u de mogelijkheid om uw slimme meter data te analyseren. Daardoor kunnen maatregelen specifiek worden gekoppeld aan uw huidige energieverbruik. 

Interesse in het analyseren van uw slimme meter data? Geef het door via het Duurzaam Bouwloket. TNO neemt vervolgens contact met u op.

Selectie na 10 februari 2023

Op 10 februari 2023 worden uit de aanmeldingen van de meest voorkomende woningtypen 4 voorbeeldwoningen geselecteerd. Is dat uw woning? Dan neemt een adviseur van het Duurzaam Bouwloket contact met u op voor het maken van een afspraak. Dit bezoek duurt ongeveer 1 uur.

Meer informatie

Hebt u vragen over de aanpak of de informatieavond? Neem contact op met Duurzaam Bouwloket.

De inschrijving voor de informatieavond staat nog niet open. Alle bewoners uit de wijk ontvangen hier nog een uitnodigingsbrief voor zodra duidelijk is wanneer de avond wordt georganiseerd.