Trouwlocaties

De raadzaal in het gemeentehuis is ook trouwlocatie.

Raadzaal, gemeentehuis Uitgeest, Middelweg 28

U kunt hier terecht op:

  • maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur

Kerkbuurt 3 te Uitgeest

U kunt hier terecht op:

  • maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur
  • zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.

De locatie is geschikt voor maximaal 50 personen.

Lagendijk 41, 1911MT Uitgeest
havenrijk@live.nl
www.havenrijk.nl

Restaurant Havenrijk is aangewezen als 'huis der gemeente'. Dit betekent dat het restaurant een officiële trouwlocatie is. Bruidsparen kunnen naast het trouwfeest ook hun huwelijksplechtigheid in restaurant Havenrijk houden.

Naast de idyllische omgeving kan het bruidspaar ook met hun gezelschap met de boot aanmeren. Bruidsparen kunnen geheel in eigen stijl de plechtigheid laten verlopen. Een ambtenaar van de burgerlijke stand komt voor het officiële gedeelte en daarna kan het feest losbarsten.

Zalen

In de bovenzaal kunnen feesten en partijen gegeven worden tot maximaal 90 personen. In combinatie met het afhuren van het gehele restaurant tot maximaal 220 personen. De bovenzaal beschikt over een eigen muziekinstallatie en bar. Live muziek in deze zaal is uiteraard ook mogelijk.

Boottocht

Omdat restaurant Havenrijk direct aan het Uitgeestermeer ligt is, kunnen de gasten genieten van een boottocht met een rondvaartboot over het meer en de kanalen.

Westerwerf 1, 1911 JA  Uitgeest
0251 - 315 150
info@bobs.nl
website Bob's Party Palace

Bob's Party Palace is een officiële trouwlocatie in Uitgeest. Bruidsparen kunnen geheel in hun eigen stijl de plechtigheid laten verlopen. Een ambtenaar van de burgerlijke stand komt op het afgesproken tijdstip (dit kan ook 's avonds) voor het officiële gedeelte. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden en ideeën om in overleg van de ceremonie een bijzondere gebeurtenis te maken.

Volgens Bob's begint een geslaagde bruiloft, intiem of groot, bij een perfecte organisatie en het vinden van de juiste locatie. Samen met het bruidspaar ontwerpen de weddingplanners van Bob's de perfecte bruiloft; groots en romantisch of juist bescheiden en gezellig. De mogelijkheden zijn groot. Het feestcomplex van Bob's Party Palace beschikt bovendien over diverse accommodaties, variërend in grootte en stijl, om er na de huwelijksceremonie een feest op maat van te maken.

Sluisbuurt 51 te Uitgeest

0251 - 320 798

Ook bij bistro 't Stokpaardje aan het Uitgeestermeer is het mogelijk om uw huwelijk te laten voltrekken.